der noget hun jeg fællesskab kan..

Dating odense dating for psykisk sårbare

dating odense dating for psykisk sårbare

karldean.info - Opret et medlemskab på hjemmesiden og mød venner eller en sød kæreste, vi har medlemmer over hele landet og det hele foregår i et  Mangler: odense.
Denne liste indeholder links til danske datingsider, singlenetværk og andre ting, der har interesse for singler. Kolding, København, Odense, Randers, Roskilde, Silkeborg, Slagelse og Vejle. . Datingside og netværk for psykisk sårbare.
i Aarhus Kommune - Læs mere.. Sindslidendes Netværk | karldean.info - dating for psykisk sårbare. Sindslidendes Netværk | karldean.info - dating for psykisk syge.
En stor del af de ramte er enlige mødre med børn. Jeg fandt min kæreste på karldean.info Min kæreste og jeg fandt hinanden på Sindnet - nu er vi flyttet sammen. Jeg synes at karldean.info er en rigtig god side, fordi de folk der er på denne chatside, er nogle rigtig søde mennesker. Face­book Twit­ter Print Send. De overvejer at give deres børn væk frivilligt. Information om sygdommens konsekvenser, støtte i form af meningsfuld aflastning, aktiviteter for parret hver for sig, hjælp udefra måske i form af psykologbistand er elementer som kan være afgørende for, hvordan forholdet mellem den syge og den raske partner får mulighed for at eksistere, udvikle sig eller evt. Få fuld adgang som digital abonnent.